Nulse Feest survivaltips

Over één ding zijn we het vast allemaal eens. Het Nulse Feest weekend is zwaar. Superleuk natuurlijk. Maar zwaar. Daarom hieronder wat survivaltips om optimaal te kunnen genieten.

Zorg voor leuk gezelschap

O, wacht. Geregeld! Je bent op het Nulse Feest. Hier zijn alleen maar leuke mensen. So don’t worry about that!

Vergeet niet waar je fiets staat

Niets zo vervelend als naar huis gaan en erachter komen dat je fiets verdwenen is. Je hebt geen idee meer waar je hem geparkeerd hebt en loopt als een zombie rondjes bij de fietsenstalling. Je wilt naar huis. Slapen. Herkenbaar? Neem een vlag op je fiets! Je weet wel. Zo’n fluorescerende die je vroeger op je fietsje had. Een wonder als jij je fiets nu nog kwijtraakt. Handig, want in een rechte lijn naar huis fietsen is waarschijnlijk al lastig genoeg.

Schoenen

Sneakers mensen! Of andere lekker lopende schoenen. En dan geen witte. En houd er rekening mee dat je ze na het weekend weg kunt gooien. Hartstikke leuk dat je bijpassende schoenen bij je outfit wilt, maar na rondvliegend bier, wijn of loempia’s is er weinig meer van over. Dit geldt ook voor je nieuwe outfit trouwens.

Pinpas

Stort het geld van je ouders voor een ijsje maar lekker op je rekening want op het Nulse Feest kun je gewoon pinnen*. Als jij straks je dansmoves showt hoef jij je dus geen zorgen te maken over geld dat uit je broekzak, schoen of bh vliegt!

Vrije dag

Zie de inleiding. Een weekend Nulse Feest is zwaar. Dus kijk je baas lief aan en vraag de maandag na het Nulse Feest vrij. Op het Nulse Feest terrein organiseren we vanaf 9 uur een speciaal programma om je kater te verwerken. Denk aan groepssessies schoonmaken en opruimen. Wees welkom!

* Neem op zaterdagavond wel € 10,- mee voor de entree!