Editie 2017 staat voor de deur!

Nog maar 7 weken en het Nulse Feest 2017 gaat van start! Omdat Pinksteren dit jaar in het eerste weekend van juni valt, zijn we met het Nulse Feest een weekend naar voren geschoven. Het pinksterweekend is namelijk standaard het weekend van Ribs & Blues in Raalte, en het zou jammer zijn voor de organisatie in Raalte als er daar bijna geen mensen komen…

Op 26, 27 en 28 mei, het hemelvaartsweekend, maken we er in Den Nul een feestje van! Het programma voor dit jaar staat online! Ook kun je je inschrijven voor alle activiteiten. Dit jaar zijn er geen spannende wijzigingen in het programma. Wel goed om te vermelden: de brommertoertocht is na een sabbatical weer terug van weggeweest, en vertrekt op zondagochtend gewoon weer vanaf het Nulse Feest terrein!

Achter de schermen wordt hard gewerkt om er ook dit jaar weer een topfeest van te maken! Nog maar een paar weekjes wachten… Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in, hopelijk jullie ook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.