10 x hoe de maandag door te komen na een weekend feesten in Den Nul

Het maakt niet uit of je naar school gaat of werkt, tijdens het Nulse Feest gaan alle remmen los. Dat je maandag weer naar school of naar de baas moet vergeten we dit weekend voor het gemak even. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat ben je in de tent of op het Nulse Feest terrein te vinden. Je hebt een super weekend! Tot maandagochtend de wekker weer gaat… Wij geven je alvast 10 tips om de maandag na het Nulse Feest te overleven!

  1. ‘Vergeet’ je wekker te zetten. Ik bedoel, we zijn allemaal maar mensen. Je wordt niet van school gestuurd of ontslagen omdat je je één keer hebt verslapen. Doe er je voordeel mee en wordt ’s middags lekker uitgerust en fit wakker. Morgen is er weer een dag.
  2. Veel eten! Dat een goede bodem wonderen doet hoeven we je niet meer te vertellen. Loop een paar keer bij Kim Chi langs voor een loempia en jij komt de maandagochtend wel door.
  3. Houd het bij één soort drank. De hele drankcollectie proeven is leuk, maar doe dit vooral NIET als je maandag weer fit moet zijn. De werkende jij zal je dankbaar zijn.
  4. Doe op zaterdag mee aan het pokertoernooi! Je wint in Den Nul geen miljoenen, maar de maandag vrij nemen kan wel uit als je er met de winst vandoor gaat.
  5. Trek geen schoenen aan waar je niet op kunt lopen (lees: loop alleen op hakken als je het kan). Het ziet er ongetwijfeld prachtig uit, maar be real, we zijn op een tentfeest. Plus: niemand heeft er wat aan als je maandag in een rolstoel het kantoor in wordt gereden.
  6. Reserveer een taxi voor de terugweg. Den Nul mag dan klein zijn, op zondagavond de weg naar huis terug vinden blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Het is lastig uit bed komen op maandagochtend als je ergens in een greppel ligt te snurken. Tackel dit probleem voordat het een probleem wordt.
  7. Laat je portemonnee thuis en neem alleen de pasjes mee die je nodig hebt (pinpas en id-kaart). Niets vervelender dan er op maandagmorgen achter komen dat je je ov-kaart en rijbewijs ergens bent verloren. Als je toch om de één of andere reden niet op je werk/school kan komen, zie punt 10.
  8. Schrijf je in voor het koppeldarttoernooi. Je hebt er misschien nooit eerder over nagedacht, maar darten is enorm goed voor je hand-oog coördinatie! Alle handelingen die je maandagochtend moet doen (tandenpoetsen, brood smeren, etc.) kun je nu twee keer zo snel. Zet die wekker maar een kwartiertje later!
  9. Haal eens een rondje voor je vrienden. Je wordt aan alle kanten dood gegooid met de ‘healty lifestyle’, dus een paar meter extra lopen kan vast geen kwaad.
  10. Kom helpen opruimen op het Nulse Feest terrein. Geen betere manier om de maandag door te brengen dan door samen de zooi van een geweldig weekend op te ruimen en af te sluiten met een barbecue. Hoef je nog niet eens fit voor te zijn ook.

1 reactie op “10 x hoe de maandag door te komen na een weekend feesten in Den Nul”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.