Nulse Fietstocht sluit aan bij theaterfietstocht

De Nulse Fietstocht ziet er dit jaar iets ander uit dan normaal: we sluiten namelijk aan bij de IJsseltheaterfietstocht. Omdat het Nulse Feest een weekend eerder is dan het standaard ‘eerste-weekend-van-juni’, valt de Nulse Fietstocht samen met de IJsseltheaterfietstocht. De route van de IJsseltheaterfietstocht loopt door Den Nul en omdat de belangstelling voor de IJsseltheaterfietstocht altijd groot is, is besloten om met de Nulse Fietstocht hier bij aan te sluiten.

Alle fietsers zijn nog steeds welkom in de Nulse Feest-tent tussen half 10 en 10 uur, om te starten met een kop koffie of thee. Alle fietsers krijgen een routebeschrijving mee van de IJsseltheaterfietstocht en een coupon om na afloop van de fietstocht nog een drankje te kunnen halen in de Nulse Feest-tent. LET OP: er zal onderweg geen lunch meer verzorgd worden. Fietsers kunnen bij één de restauratieve voorzieningen onderweg terecht om iets te eten of drinken.

De route van de IJsseltheaterfietstocht is ongeveer 30 kilometer lang. Onderweg kunnen fietsers stoppen op verschillende locaties, om te genieten van theater, muziek en andere spectaculaire acts.

Kijk voor meer informatie over de IJsseltheaterfietstocht op www.theaterlangsdeijssel.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.