Bedankt!

We zijn inmiddels allemaal weer ongeveer bijgekomen van een fantastisch Nuls Feest. Wat was het weer gezellig! Dit weekend was natuurlijk nooit zo leuk geweest zonder de hulp van een heleboel sponsoren en vrijwilligers. Het hele weekend stonden er mensen klaar om te helpen, hand en span-diensten te verrichten en om op maandag op te ruimen! In één woord: fantastisch!

En dan hebben we nog al onze sponsoren. Zonder hen was er überhaupt geen Feest geweest. Ieder jaar opnieuw kunnen we weer op ze rekenen!

Dus daarom een dikke bedankt voor alle mensen die aan het Nulse Feest hebben bijgedragen! Jullie zijn stuk voor stuk toppers, zonder jullie geen feest! Hopelijk zien we jullie volgend jaar allemaal weer terug!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.