Het Nulse Feest komt er weer aan!

Het Nulse Feest komt er weer aan!
10 april 2018 admin

Hebben jullie er ook al weer zo’n zin in? Over 52 dagen staat het Nulse Feest weer voor de deur! Een heel weekend vol muziek, vermaak en gezelligheid! Het is een extra bijzondere editie, want dit jaar vieren we voor de 40e keer het Nulse Feest. We hebben een paar nieuwe activiteiten, en een oude heeft het programma verlaten…

Dit jaar gaat de kop eraf op vrijdagavond met het vogelschieten. Voor het eerst op het programma en de start van een nieuwe traditie. Degene die de romp van de vogel naar beneden schiet, mag zichzelf tot volgend jaar ‘Schutterskoning(in) van Den Nul’ noemen. Ook nieuw: op zaterdagmiddag gaan we genieten van een echte wijnproeverij. Er worden zes verschillende wijnen met bijpassende hapjes geproefd. Een ontspannen, lekkere en leerzame middag.

Helaas nemen we ook afscheid van een vast programmaonderdeel, namelijk de brommertoertocht. De grote stoet met oldtimer brommers zal zondagochtend niet vertrekken vanaf het Nulse Feest terrein.

Alle ingrediënten voor een geweldig weekend zijn aanwezig! Nu met zijn allen duimen voor mooi weer, en dan kan het Nulse Feest beginnen! Wij hebben er zin in, tot 1 – 2 – 3 juni in Den Nul!

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.