BEDANKT!!

Het zit er weer op. Afgelopen weekend hebben we met zijn allen genoten van een geweldige 40eeditie van het Nulse Feest! De start was regenachtig, maar desondanks verzamelden ruim vijftig deelnemers zich vol goede moed bij de feesttent voor het vogelschieten. Het nieuwe programmaonderdeel was ondanks het slechte weer erg in trek. De houten vogel werd uiteindelijk door Gerard Vosman naar beneden geschoten, hij mag zich de eerste schutterskoning van Den Nul noemen! “Geweldig leuk”, vindt hij. “Al was het meer geluk dan wijsheid, gezellig was het zeker! Vanaf het eerste schot zat de stemming er goed in. Ik reken erop dat het vogelschieten volgend jaar een vervolg krijgt.”

De rest van het weekend kwamen alle vertrouwde programma-onderdelen voorbij, zoals het koppeldarten, de trekkertoertocht en de gezamenlijke brunch. Wel nieuw was de wijnproeverij op zaterdagmiddag. Ruiken, ‘walsen’ en proeven… het leverde hilarische taferelen op. “Mooi om hier op zaterdag rond te lopen en al die bedrijvigheid rondom alle activiteiten te zien. Kinderspelen, de fietstocht, darten en nu ook de wijnproeverij,” aldus Mark van Gurp, voorzitter van het Nulse Feest. Het was Mark’s laatste feest als voorzitter. Na negen jaar draagt hij het stokje over aan Robert Koerhuis. “Negen jaar geleden zijn we met een jong en enthousiast team begonnen. Er zijn in de loop der jaren veel nieuwe onderdelen aan het feest toegevoegd. Dat heeft goed uitgepakt: het Nulse Feest staat als een huis.” Mark verdwijnt niet helemaal uit beeld; hij blijft betrokken bij de financiën. Ook Denny van Essen is gestopt als bestuurslid van het Nulse Feest. Tijdens de brunch werden beide heren bedankt met een mooie speech van Leon Ripperda en een groot applaus.

Speciaal voor het veertigste jubileum werden er tijdens de brunch foto’s gepresenteerd uit de oude doos. ’s Middags was het een gezellige drukte tijdens het beachvolleybal op ‘Playa del Nullo’ en daarna barste het feest los met Chris Haverman in de tent. Het was een fantastisch mooi weekend en we willen iedereen bedanken die hier op welke manier dan ook aan heeft bijgedragen. Op naar het vijftigste jubileum!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.