De inschrijving is geopend!

Over twee maanden is het weer zo ver, dan staat er weer een heel weekend vol gezelligheid voor de boeg! Wij hebben er al weer ontzettend veel zin in! Highlighs dit jaar zijn op de vrijdag coverband LEAD, die net als vorig jaar weer op de planken staan. Als het minimaal net zo gezellig word als vorig jaar, is het bij voorbaat al een topavond! Maar natuurlijk word eerst het startschot van het Nulse Feest weekend gelost bij het vogelschieten. Wie wordt er dit jaar de schutterskoning(in) van Den Nul…

Op zaterdag staat het vertrouwde programma weer voor jullie klaar. ‘s Ochtends beginnen we met de fietstocht, het darten en de kinderspelletjes. ‘S middags gaat het darten gewoon nog even door 😉 Voor de dames staat er een ontzettend leuke en verassende workshop op het programma! ‘s Avonds hebben we de veelbelovende band Sesam Sensation op de planken staan.

Op zondag staat het Nulse Feest in het teken van het Bier und Wein fest! Dus trek allemaal je lederhosen aan en kom naar de brunch! Ook de trekkertoertocht vertrekt weer vanaf het terrein, maar let op, de brommertoertocht staat NIET op het programma dit jaar!  ‘s Middags gaan we lekker volleyballen op Playa del Nullo, en daarna sluiten we met live muziek een hopelijk fantastisch weekend weer af.

Het programma staat online, dus via de website kun je je weer inschrijven voor alle activiteiten! Tot 31 mei, 1 en 2 juni 2019!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.