Inschrijvingen beachvolleybal gesloten!

Helaas pindakaas voor als je ook nog een balletje mee wou slaan, de inschrijvingen voor het beachvolleybal zijn al gesloten! Hartstikke leuk dat zo veel teams zich al weer hebben opgegeven! Meer dan vorig jaar zelfs, want we hebben een veld extra!

Stel dat het weer net zo mooi weer wordt als de afgelopen jaren, neem dan je eigen partytent/parasol mee, zodat je in ieder geval verzekerd bent van een lekker plekje in de schaduw. Alle zonaanbidders kunnen deze opmerking negeren ๐Ÿ˜‰

Had je nou toch nog graag mee willen doen, niet getreurd! De muziek, drankjes en gezelligheid zijn voor iedereen! Maak er alsnog een gezellige middag van en kom de andere teams aanmoedigen. En zorg dat je er volgend jaar wel op tijd bij bent!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.