Zonnig Nulse Feest-weekend in aantocht!

Oyeah! Wat een geluk hebben we toch weer! Een week geleden leek het nog alsof we het hele weekend regen zouden krijgen, maar de weergoden zijn ons toch nog weer goedgezind. Temperaturen van rond de 25 graden! Het is toch fantastisch! ?

Mocht je nou nog wat inspiratie zoeken om optimaal van dat mooie weer gebruik te maken, dan hebben wij nog wel een paar tips. Vrijdagavond bij het vogelschieten sta je lekker op ons terras in het zonnetje. Drankje on the side, af en toe even proberen die vogel te raken voor de afwisseling, klinkt als een prima avondje toch? Daarna zo door de tent in om de nieuwe single van Ellen Jannink te luisteren!

Zaterdagochtend kun je helemaal van het weer genieten als je mee doet met de Nulse Fietstocht. Om half 10 een bakkie koffie in de tent en daarna de fiets op. Onderweg word je nog van wat drankjes en broodjes voorzien en heb je weer energie voor tien om de route te vervolgen. Heb je kids? Kom dan naar de kinderspelletjes, waar dit jaar ook een ontzettend leuke klim-run is voor alle kinderen vanaf 6 jaar.

Voor zondag hoeven we je natuurlijk geen tips meer te geven, het beachvolleybaltoernooi is inmiddels een begrip. Doe je niet mee, dan nog is het heerlijk om langs de velden in de zon toe te kijken. Aanrader! Aan het weer zal het komend weekend in ieder geval niet liggen! Tot dan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.