Zomers feestweekend in Den Nul

Den Nul heeft weer een gezellig feestweekend achter de rug vol leuke activiteiten. Ook het weer zat mee, het kwik steeg op vrijdag en zaterdag tot dik in de 20 graden, en op zondag zelfs tot temperaturen van boven de 30 graden. De nieuwe indeling van het terrein, waarbij het terras aan de entree-zijde van de tent was gepositioneerd, was een doorslaand succes. Voor Robert Koerhuis was dit het eerste Nulse Feest in de functie van voorzitter, na jarenlang algemeen bestuurslid te zijn geweest. Robert: “Het was een fantastisch weekend! Alle activiteiten werden druk bezocht en de nieuwe opstelling van de tent bleek een echte sfeermaker. We hebben er weer een prachtige Nuls Feestje van gemaakt!”

Op vrijdagavond werd, geheel volgens de nieuwe traditie, gestart met het vogelschieten. Een gezellige en ontspannen aftrap van het weekend, waarbij Christine Hopman als schutterskoningin uit de bus kwam. De rest van het weekend waren er tal van activiteiten, zoals het koppeldarten, de fietstocht en de brunch. Robert: “Het blijft altijd weer een uitdaging om een programma neer te zetten waarbij er voor iedere doelgroep iets leuks te doen is. Gezien het grote animo voor alle activiteiten afgelopen weekend denk ik dat we er weer in zijn geslaagd om het Nulse Feest voor iedereen toegankelijk te maken.”

Bij het koppeldarten waren Henry Barkel en Dennis van de Maten het sterkste dartkoppel. De hoogste finish kwam van Rowin Boksebeld. De trekkertoertocht op zondagochtend vierde zijn vijfde jubileum en voor deze speciale editie waren extra veel trekkers uitgerukt om mee te rijden. Het weekend werd afgesloten met een druk bezocht beachvolleybaltoernooi en een Bier und Wein Fest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.