Bedankt! Tot volgend jaar 5-6-7 juni 2020!

Helaas, helaas… Het mooiste weekend van het jaar is nu toch echt voorbij. Gisteren (maandag) zijn de tent en het terrein opgeruimd en hebben we nog een barbecue gehad met iedereen die heeft geholpen met opruimen. Wat hebben we toch een geluk met het weer gehad en wat was het weer een fantastisch feestje! Wij zijn nog steeds aan het nagenieten!

Zonder alle vrijwilligers en sponsoren was dit natuurlijk nooit gelukt, dus voor jullie een dikke BEDANKT! Maar ook voor iedereen die er op wat voor manier dan ook aan heeft bijgedragen om er weer een mooi weekend van te maken. Of je nou mee hebt gedaan aan activiteiten, alleen bent komen brunchen of elke avond vooraan in de tent stond, super dat je er was!

De datum voor volgend jaar is al weer gepland, 5-6-7 juni 2020. Hopelijk kunnen we dan weer op jullie hulp rekenen en zien we jullie allemaal weer terug! Tot dan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.