Stemmen op het NF voor Rabo Clubsupport vanaf 27 september t/m 6 oktober

Over een week gaat Rabo Clubsupport (voorheen Hart voor Salland) weer van start en kunnen alle leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op clubs, stichtingen en verenigingen in Salland. Ook het Nulse Feest doet weer mee! Een deel van de winst van Rabobank wordt verdeeld, voor elke stem krijgt het Nulse Feest een klein bedrag, dus hoe meer stemmen hoe sneller dit oploopt! Vorig jaar was de opbrengst €323,40!

Draag jij ons ook een warm hart toe? Stemmen kan vanaf 27 september t/m 6 oktober 2019. Als je nog geen lid bent van de Rabobank, heb je nog een week de tijd om dit snel en makkelijk te regelen via de website van de Rabobank (alleen als je ook een rekening hebt bij de Rabobank). Dan kun ook jij volgende week je stem inzetten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.