Vrijwilliger worden?

Het Nulse Feest. In de volksmond ook wel ‘het mooiste weekend van het jaar’ of simpelweg ‘het eerste weekend van juni’ genoemd. Een heel weekend vol activiteiten en muziek. Wij streven er naar om een fantastisch en gezellig feestweekend te organiseren voor Nullenaren en niet-Nullenaren, voor jong en oud, kortom: voor iedereen. Maar dit kunnen wij niet alleen…

Het voelt vaak alsof het weekend na één keer knipperen alweer is afgelopen. Een biertje hier, een dansje daar, en voor je het weet is het al weer zondagavond! Dat er dit hele weekend tientallen vrijwilligers in de weer zijn geweest om er voor te zorgen dat alles goed verloopt, is je misschien niet eens opgevallen. Maar ook al zijn ze soms op de achtergrond aanwezig, dit zijn de échte helden van het weekend. Zonder vrijwilligers geen feest.

Wij van het Nulse Feest zijn blij met alle handjes die ons voor-, tijdens- of na het Nulse Feest weekend willen helpen. En daar krijg je ook heel veel voor terug! Denk in de eerste plaats aan een heleboel gezelligheid, natuurlijk een uitnodiging voor onze vrijwilligersavond, maar bovenal het gevoel dat je krijgt als je tijdens het Nulse Feest eens om je heen kijkt en bedenkt dat dit hele feest, waar al die mensen rondlopen, mogelijk gemaakt wordt door jouw hulp!

Lijkt het jou ook leuk om ons te helpen? Hieronder staan een aantal suggesties van wat vrijwilligers zoal doen, maar dit is natuurlijk niet de hele lijst. Als je écht geïnteresseerd bent, stuur ons dan een mailtje op info@nulsefeest.nl en dan nemen wij contact met je op!

  • Helpen tijdens de opbouwdag de zaterdag voor het NF;
  • Munt-/ kaartverkoop;
  • Organiseren of voorbereiden van brunch;
  • Helpen bij activiteiten (vogelschieten, kinderspelletjes, fietstocht, etc.);
  • Toiletten schoonmaken;
  • Helpen tijdens de opruimdag de maandag na het NF;

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.