Geen Nulse Feest in 2020 i.v.m. Coronavirus

De kogel is door de kerk: in 2020 zal er geen Nulse Feest plaatsvinden. Het Coronavirus heeft Nederland (en de rest van de wereld) in zijn greep. Het was een moeilijke beslissing, maar we willen de veiligheid en gezondheid van onze bezoekers en vrijwilligers niet in gevaar brengen. Daarom is besloten het Nulse Feest 2020 niet door te laten gaan.

Hoe erg we dit ook vinden, we denken dat het de juiste beslissing is. Op dit moment is het belangrijkste dat iedereen gezond blijft zodat we in 2021 met elkaar weer een mooi feestje kunnen maken! Wij beginnen vast met aftellen… Tot 4, 5 en 6 juni 2021!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.