Belangrijke informatie

Tijden

Vrijdag van 19:00 tot 01:30
Zaterdag van 9:30 tot 02:00
Zondag van 9:30 tot 22:30

Algemeen

In de feesttent is een garderobe aanwezig om je jas/tas op te hangen gedurende het hele weekend. Let op: dit is geen bewaakte garderobe en dus op eigen risico. Het is in de feesttent niet toegestaan om te roken. Geweld wordt niet getolereerd en personen die zich hieraan toch schuldig maken zullen we vragen doch verplichten het festivalterrein te verlaten.

Leeftijden

Van jong tot oud, iedereen is welkom op het Nulse Feest! Er worden tal van activiteiten georganiseerd en voor de jeugd is er een leuke kermis. De allerkleinsten kunnen zo vaak als ze willen in de draaimolen. Check het programma om je in te schrijven voor onze activiteiten. Deelname aan activiteiten en aan de kermis is op eigen risico.

Eigen eten en drinken

Het is niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te nemen op het Nulse Feest terrein. Er zijn op het terrein snoep- en eetkraampjes aanwezig en in de feesttent een bar. Voor iedereen onder de 18 jaar geldt dat het niet is toegestaan om alcohol te nuttigen op het festivalterrein.

Minder validen

Onze feesttent incl. terras is toegankelijk voor minder validen. De kermis en veel activiteiten vinden op gras plaats. Er is geen mindervaliden toilet aanwezig.

Toiletten

Er zijn op het festivalterrein meerdere toiletten aanwezig. Een toiletbezoek is gratis.

Fotografie en film

Wanneer je het Nulse Feest terrein betreedt geef je automatisch toestemming om je vast te laten leggen door onze fotografen of om gefilmd te worden. Dit beeldmateriaal kan worden geplaatst op social media.

Betalen

Voor consumpties aan de bar maken we gebruik van munten. Deze zijn verkrijgbaar bij de muntverkoop in de feesttent. Je kunt de muntjes pinnen of betalen met contant geld. De munten zijn na afloop van het weekend niet inwisselbaar voor geld, wel kun je ze volgend jaar weer gebruiken.

Betalen voor een activiteit moet met contant geld, net als eten bij de snackkraam en een attractie op de kermis. Let op: op het Nulse Feest terrein is geen pinautomaat aanwezig. De dichtstbijzijnde pinautomaat is in Olst (Rabobank).

Bereikbaarheid

Het Nulse Feest is goed te bereiken met de auto, fiets of te voet. Op het terrein is een fietsenstalling aanwezig, parkeren voor auto’s is echter beperkt. Wij adviseren je dan ook om te voet of met de fiets te komen.