Zaterdag 3 juni

De Fietstocht wordt mede mogelijk gemaakt door:

Fietstocht

De Fietstocht kan natuurlijk dit jaar ook niet missen! 

Eerst gezellig een kopje koffie of thee in de feesttent en daarna lekker 30 km uitwaaien op de fiets.  Na een tijdje fietsen is er een pauze en staan er koffie, thee en heerlijke verse broodjes voor jullie klaar. 

 

Aanmelden : Via de website of vanaf 09.30 uur in de tent 

Kosten : €7,50 inclusief drinken en een broodje.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.Kleurplaat inleverenKinderspelen

14.00 uur

 

Ook dit jaar is er weer volop aandacht besteed aan genoeg leuke activiteiten voor kinderen! Met onder andere ritjes in de draaimolen, leuke spelletjes, het springkussen, iets lekkers voor tussendoor en de waterglijbaan. Maar natuurlijk kan ook een ritje op de pony niet ontbreken. En papa en mama? Die kunnen ondertussen meegenieten en/of deelnemen aan de andere activiteiten van ons familieprogramma! 

 

Aanmelden : Ter plaatse 

Tijd         : Vanaf 14.00 uur.
Vogelschieten

Dit jaar kun je geen schutterkoning(in) worden op de 

vrijdagavond, maar op de zaterdagmiddag! Het eerste schot wordt natuurlijk gelost door de huidige schutterkoning, Nick Spieker.  Wil jij Nick van zijn troon afstoten? Waag dan een goed schot! En wie weet word jij de schutterskoning(in) van 2023.  

 

Tijd   : 14.00 uur 

Kosten : 10,-

Aanmelden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.Band


 

Op zaterdagavond staan ze bij ons op het podium met een spectaculaire show vol bekende meezingers, vernieuwende medleys en knallende ballads. Ben jij ready om het dak eraf te feesten? Dan zit je voor een feestje op de zaterdagavond bij het Nulse Feest zeker goed!


Entree: